Томић: Очекујем "тврђу" утакмицу, одлука о Регланду сутра

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Црвене звезде Милан Томић рекао је данас да очцекује "тврђу" другу утакмицу полуфинала плеј-офа АБА лиге против Партизана и мање поена него у првом дуелу (106:101).
Milan Tomic/Fonet
Фото: FoNet

"Било је најбитније да добијемо прву утакмицу на нашем терену, али то што водимо не значи ништа. Морамо да будемо спремни да одиграмо много квалитетније на њиховом терену, да не буде ситних грешака и падова у игри у током 40 минута, да бисмо могли да добијемо и да се пласирамо у финале. Мислим да ће бити "тврђа" утакмица, да ће се ићи на мање кошева", рекао је Томић на конференцији за медије на Малом Калемегдану.

Он је истако да Партизан није иста екипа са почетка сезоне и да им је довођењем четири играча и тренера сигурно циљ да направе што бољи резултат у АБА лиги.

"Спремни смо за ову утакмицу, треба да имамо 100 одсто концентрацију и да мислимо само на кошарку. Специфична утакмица, дерби је утакмица за себе ", рекао је он.

Томић је открио и у каквом је стању Џо Регланд и да ли је спреман за сутрашњу утакмицу."Ради две терапије дневно, сутра ујутру ћемо одлучити да ли ће да игра. Сви остали су спремни", објаснио је Томић.

Капитен црвено-белих Бранко Лазић рекао је очекује да екипа у сутрашњој утакмици исправи грешке из прве и забележи победу.

"Што се тиче прве утакмице, ми смо остварили наш циљ, а то је победа, мада смо до ње дошли мало тежим путем. Имали смо времена да анализирамо, да исправимо неке грешке. Сигуран сам да ћемо сутра пред њиховим навијацима да исправимо све то и да забележимо победу и обезбедимо пролазак у финале", рекао је Лазић.

Он је истакао да екипа улази опуштеније у меч, али да због важности утакмице постоји притисак.

"Јесмо опуштенији, али ако погледамо шта носи победа свакако да постоји одређена доза притиска. Ако не осећас притисак, не можес да играш овај спорт или било који други", закључио је Лазић.

Утакмица између Партизана и Црвене звезде игра се сутра од 19 сати у хали "Александар Николић".

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести