Томић: Посао није завршен

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Црвене звезде Милан Томић рекао је да је његов тим одличном тимском игром победио Партизан (84:63), али да циљ још није испуњен све док се не освоји АБА лигу и избори повратак у Евролигу.
Tomic Milan/Fonet/Aleksandar Barda
Фото: Фонет/Александар Барда/Томић Милан

"Кошарка је победила. Била је лепа кошарка за све навијаче, били смо бољи све четири четвртине од Партизана, а то се не би десило да није било овакве публике која нас је носила 40 минута. Партизан има квалитетан тим и добре појединце, а немамо толико добре појединце колико тим", рекао је Томић новинарима после утакмице. 

Он је подсетио да сав посао није завршен.

"Чека нас финале и Звезда са оваквим навијачима треба да буде у Евролиги. Не бих улазио у то кога бих хтео у финалу, оба тима су добра. У овом тренутку морамо да будемо срећни и радосни".

Према његовим речима вечерашња партија Звезде није најбоља у сезони.

"Не могу да се сетим која је била најбоља, било је доста добрих, као што је против Галатасараја".

Томић је казао да су све утакмице против Партизана биле феноменалне и да је уживао "цео кошаркашки свет".

"Да ли сам очекивао оволику разлику? Не знам, увек се надам победи... Да зна резултат унапред не бих био тренер, већ пророк", навео је Томић и подсетио да је екипа имала целе сезоне велику подршку навијача.

"Против Крке је дошло 3.500. Знате ли колико долази на мечеве Олимпијакоса? По 300, 500 људи", истакао је бивши играч и помоћни тренер великана из Пиреја.

Црвено-бели у финалу чекају бољег из сутрашње мајсторице Цедевите и Будућности у Загребу.

EUR/RSD 117.1400
Најновије вести