Тринкијери пред Дарушафаку: Сваки детаљ биће важан

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери, уочи утакмице 4. кола Топ 16 фазе Еврокупа против Дарушафаке, изјавио је да екипу очекује велики изазов.
a
Фото: Youtube Printscreen

Два тима састали су се прошле недеље у Истанбулу и Дарушафака је победила 65:63.

"Када је важност утакмице велика, све остало мора да прати ту важност. Висок ниво енергије, велика сталоженост, веома висок ниво концентрације...Сваки посед лопте ће бити важан и сваки детаљ ће се у среду рачунати. Пред нама је велики изазов и ја имам једну жељу: да моји играчи прихвате тај изазов", истакао је Тринкијери за клупски сајт.

Крилни центар црно-белих Стефан Бирчевић сматра да је дуел у Истанбулу био права илустрација тога какав меч очекује Партизан.

"Пред нама је дуел у ком морамо да прикажемо нашу најбољу игру уколико желимо да дођемо до  циља. Неће бити нимало лако, али верујем да ћемо одиграти добру утакмицу пред нашим навијачима", рекао је Бирчевић.

Утакмица у распродатој дворани "Александар Николић" игра се од 29. јануара од 20 часова, а почеће минутом ћутања којим ће бити одата почаст Роберту Арчибалду и Кобију Брајанту.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести