Загорац пред Лимож: Да се припремимо како доликује

БЕОГРАД:  Крилни кошаркаш Партизана Раде Загорац рекао је да црно-бели треба добро да се припреме за меч петог кола Еврокупа против незгодне екипе Лиможа.
Krilni košarkaš Partizana Rade Zagorac Foto: Tanjug/video
Фото: Крилни кошаркаш Партизана Раде Загорац Фото: Танјуг/видео

"Захтеван период је иза нас коме се ближи крај овим гостовањем у Лиможу. Ако подвучемо црту после тог низа утакмица на страни и тек неколико мечева код куће, након ове утакмице верујем да ћемо бити задовољни. Није било за очекивати да немамо падове у игри и није било за очекивати да победимо све утакмице, јер треба бити реалан. Утакмица против Лиможа носи велику важност баш из тог разлога. Ако победимо, онда можемо да причамо о неком успешном периоду", рекао је Загорац новинарима на отвореном тренингу.

Загорац је рекао да Лимож није један од фаворита у Еврокупу, али да црно-бели морају да их поштују.

"Француске екипе играју на сличан начин. Имају много страних играча, који се употпуњавају са атлетицизмом, ритмом и брзином домаћих играча... Лимож има добру публику, то је велики клуб који има велику историју. Све то их чини веома незгодним. Вероватно не претендују на неки највиши пласман у Еврокупу, али свакако треба да имамо респект. Уколико победимо, ова утакмица ће нама донети пет утакмица без пораза и пријатну ситуацију за наставак такмичење. Они имају 1-3 и ово је вероватно једна од последњих утакмица где могу појуре неки виши пласман. Све то њима иде у прилог, а нама даје велики знак узвика да треба да се припремимо како доликује", заклучио је Загорац.

Мец између Лиможа и Партизана на програму је сутра од 19.15.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести