Бошканов успешан деби

Свакако да је добар осећај када се реванширате ривалу за пораз, па макар то било и у утакмици без резултатског значаја.
f
Фото: Дневник/Ф. Бакић

Одбојкаши Војводине НС семе већ раније су обезбедили прво место пред плеј–оф, а у последњем колу Суперлиге савладали су Раднички и на тај начин улепшали новом тренеру Слободану Бошкану деби на клупи, а Крагујевчанима се осветили за недавни пораз у Купу Србије, али и у првом сусрету домаћег шампионата. Жарко су желели Новосађани да тријумфом заврше регуларни део првенства и да у завршну борбу за титулу уђу у добром расположењу, а поготово су били мотивисани против овог противника.

Раднички овог пута није парирао шампиону као у претходним утакмицама и само је у неколико наврата успео да мало “закува” ствари на терену. То се десило у другом сету у ком је Воша испустила осетније вођство, а гости су се приближили у завршници на два поена (23:21). До краја, међутим, нису узели више ни један. У трећем су и повели у једном тренутку (12:11), али је домаћин у право време “додао гас” и рутински завршио посао.

Војводина НС семеРаднички 3:0 (25:17, 25:21, 25:19)

НОВИ САД: Мала дворана Спенса, без публике, судије: Јовановић, Рогић.

ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ: Симић 5, Брборић (либеро 2), Чубрило, Бајандић 4, Ковачевић, Негић (либеро 1), Машуловић 7, Бошњак, Буша, Благојевић 10, Пришић, Тодоровић, Рудић, Перић 14.

РАДНИЧКИ: Милутиновић, Антић, Гоић 2, Видовић (либеро 1), Лопар, Радевић 5, Петровић 4, Иванковић, Матић 3, Дукић 2, Пантовић (либеро 2), Коне 10, Хамзагић 9, Ристић 9.

К. Бугарски

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести