ДЕРБИ У СПЕНСУ: Одбојкаши Воше дочекују Раднички и наплаћују дуг (19)

У дербију 20. кола Суперлиге одбојкаши Војводине дочекују крагујевачки Раднички у петак у 19 часова у малој сали Спенса.
odbojka
Фото: Филип Бакић

Имају Новосађани нерашчишћене рачуне са Шумадинцима од којих су изгубили у првом делу сезоне у тај-брејку и то пошто су водили 2:0. Крагујевчани су други на табели са истим скором од 13 победа и шест пораза као Воша, која је четврта.

– Раднички је изузетно квалитетна екипа, игра брзу и модерну одбојку и очекује нас тежак дуел. Увек сам, међутим, оптимиста па је тако и сада. Верујем да уз помоћ публике можемо да одиграмо добро и надам се да ће то бити довољно за победу. Пораз у претходном сусрету је мотив више. Играмо са екипом из врха табеле и ово ће нам бити прилика да видимо где смо, поготово што смо се после освајања Купа Србије испразнили. У међувремену смо смирили главу и на тренингу изгледамо јако добро и ако то пренесмо на утакмицу биће права ствар – поручио је шеф стручног штаба Новосађана Марко Наранчић.

Примач црвено–белих Данило Елезовић очекује неизвесну утакмицу, али се нада великој подршци навијача.

– Крагујевчани имају искусне играче што ће нам дати додатни мотив да одиграмо добро на домаћем терену. Имамо велику жељу за победом. Ове сезоне смо узели два трофеја и неке екипе би се заситиле тим, али не и ми. На тренинзима се види жеља за доказивањем и пријају нам овакве такве утакмице са јаким противницима – истакао је Елезовић.

Војводина је у првенству везала два пораза и сада ће дати све од себе да се врати на победнички колосек.

К. Бугарски


Суперлига – 20. коло

Петак

Војводина – Раднички (19)

Рибница – Борац (С) (19)

Субота

Ниш – Карађорђе (18)

Мл. радник – Спартак (С) (18)

Јединство (СП) – Ц. звезда (19)

Недеља

Таково – Партизан (18)


 
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести