Градоначелник Милош Вучевић примио одбојкаше Војводине

НОВИ САД: Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић примио је одбојкаше Војводине НС семе, који су су код првог човека града донели и пехар намењен шампиону Србије који се после девет година вратио у Срспку Атину. У друштву члана Градског већа задуженог за спорт Огњена Цвјетићанина, Вучевић је поздравио нове шампионе.
prijem odbojkasa2 FF__4858
Фото: Дневник (Ф. Бакић)

“Свака част Војводини што је после толико година вратила титулу у најодбојкашкији град у Србији. Дуго смо чекали пехар, али - успели смо. Освајали су друге трофеје, чак и европске, али овај има посебну тежину. Било је задовољство гледати финале, пет утакмица и посебно пети сет у Новом Саду и свака победа је била чиста и спортска. Екипа је млада и ту је будућност, надам се да ће окосница тима остати и да ће се европске и домаће утакмице играти у великој сали Спенса. Показало се да рад доноси резултат и желим свима пуно среће у даљим каријерама”, рекао је градоначелник Милош Вучевић.

Потпредседник Војводине НС семе Владимир Шишка подсетио је на тежак период од пре пет година.

“Велико је задовољство бити део шампионске екипе, али морам да се осврнем на 2012. годину и кризу у нашем клубу. Било је велико питање хоћемо ли се такмичити и како, тада су нам упомоћ прискочили градоначелник Вучевић и наш град и могу да кажем да су у ову титулу уткани исто колико и ми, људи из клуба”, рекао је Шишка.

Капитен Новосађана Чедомир Станковић даривао је градоначелника тренерком с клупским обележјем.

М. Ристић

 

EUR/RSD 117.1544
Најновије вести