КАКАВ РЕВАНШ ОДБОЈКАША ВОЈВОДИНЕ: Звезда потучена у Спенсу за полуфинале Купа Србије

Одбојкаши Војводине пласирали су се у полуфинале Купа Србије, савладавши Црвену звезду убедљивим резултатом 3:0.
odbojka
Фото: Дневник/Ф. Бакић

На терену СПЦ "Војводина" у великом стилу су се Новосађани, ношени подршком публике, реванширали Београђанима за пораз доживљен пре само четири дана на гостовању у оквиру домаћег првенства.

После првог неуспеха у Суперлиги ове сезоне, млади састав Марка Наранчића надиграо је ривала у црвено-белом дербију, далеко важнијој утакмици. У купу нема поправног у овој фази, јер се игра на једну победу, а Воша, која је на почетку сезоне већ освојила Суперкуп, одличном партијом је оверила полуфинале.

Новосађани су диктирали темпо, били су овог пута на висини задатка у завршницама сетова, ништа нису препуштали случају и лако су повели 2:0 и стигли су надомак победе.

Звезда је припретила у финишу трећег сета, изједначила је на 18:18, па је пришла на поен заостатка (21:20) и није допустила Војводини да искористи прву сет лопту (24:21) али је Убипарип поново био успешан у нападу за коначних 25:22 и велику победу од 3:0.

Војводина – Црвена звезда 3:0 (25:20, 25:19, 25:22)

НОВИ САД: Мала сала Спенса, гледалаца: 800, судије: Радовановић (Стара Пазова), Леко (Нови Сад).

ВОЈВОДИНА: Ђогић (либеро), Лагунџин, Бајандић 10, Милановић 2, Негић (либеро), Рудић 6, Елезовић, Убипарип 9, Станковић 9, Кокеза, Кисић, Дакић, Савовски 6, Копитић 1.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Бохарев, Кљајић, Илић, Лопар 2, Петровић 2, Ристић (либеро), Николић 11, Поповић, Стефановић 5, Томашевић (либеро), Омар 10, Старовић, Степановић, Жугић 8.


Четвртфинале Купа Србије

Раднички – Таково 3:0

Војводина – Црвена звезда 3:0 

Рибница – Млади радник (у току)


15. новембар

Партизан – Спартак (С) 18.30

К. Бугарски

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести