Ненад Новаковић нови председник Управног одбора Одбојкашког клуба Војводина

Ненад Новаковић, новосадски привредник, власник фирме "Булевар компани", нови је председник Управног одбора Одбојкашког клуба Војводина. То је епилог ванредне седнице Скупштине клуба. Новаковић је изабран са 22 гласа за, од 25 чланова Скупштине. Присутно је на седници било 15 чланова, док је седам послало писмену сагласност.
1
Фото: Г. Маленовић

Нови председник УО је предложио потпредседниике и чланове, што је Скупштина прихватила, опет, са 22 гласа, значи готово једногласно. Тако су нови потпредседници УО Слободан Бошкан и Соња Кружевић, а чланови Дарко Мајсторовић, Ненад Ћаћић, Драгана Латковић, Душан Шикопарија, Владимир Вукојевић, Радован Ковачевић, Ђорђе Раковић, Мирослав Миланков и Владимир Шишка.

Нови председник Управног одбора Ненад Новаковић је већ годинама упућен у рад ОК Војводина, јер је део спонзорског пула.

- Част и задовољство ми је да управљам клубом са тако богатом традицијом и овенчаним толиким бројем трофеја. Тим је потпуно нов, ове године ће у Војводини играти играчи који су поникли у млађим категоријама клуба. Иза нас је период од шест, седам година успешног рада са buyetima који су били у рангу земаља у региону и Европе. Прошле године су неки очекивани резултати изостали, па је ове године buyet самањен. Моја обавеза је да обезбедим несметано функционисање клуба и финансијску стабилност за рад првог тима и млађих категорија. Циљеви су готово исти, можда су за нијансу кориговани, јер је тим потпуно нов и млад, али за клуб ове традиције су и даље високи - рекао је Новаковић.

Фото: Г. Маленовић

Генерални директор Никола Салатић је истакао да је клуб још на почетку сезоне сазвао сада стари Управни одбор и изнео своје финансијске могућности и потребе.

- Увидели смо да је раскорак у могућностима и потребама у виду једне трећине и тражили смо начин да то надоместимо како бисмо могли нормално да функционишемо. Наш buyet је ове године скоро дупло мањи него прошле године. У овом buyetu нам је фалило неких педесетак милиона и нашли смо човека и људе који ће нам помоћи у решавању тог проблема и овом приликом им се захваљујем, јер су преузели обавезу да попуне buyet који нам недостаје ове године. То је велика ствар за ОК Војводина - казао је Салатић.

 Г. Маленовић

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести