Одбојкаши Бечеја и даље непоражени на друголигашком северу

Одбојкаши Бечеја су победили у дербију седмог кола друголигашког севера Кулпин на њиховом терену са 3:1 (25:22, 25:15, 20:25, 25:19) и сада су једина непоражена екипа у лиги.
odbojka becej
Фото: В. Јанков

Тријумф у дербију омогућио  им је да преузму лидерску позицију са 18 бодова, а по бод мање имају Кулпин и Дунав волеј.

- Наставили смо да играмо квалитетно и онда је разумљиво што ређамо победе. Истина, овог пута сам и ја, мада недовољно опорављен, помогао. Некад су клупски интереси важнији од личних. Ушао сам половином првог сета и ствари су дошле на своје место. У другом сету смо одлично сервирали и стекли убедљиву предност. Посебно бих истакао серију добрих сервиса Ђорђа Ракића, који је све поновио и у четвртом сету и заслужује епитет играча утакмице. Једино нам је у трећем сету пала концентрација, ослабио нам је  сервис и домаћин је то искористио. Искрено, очекујем, и то без моје помоћи, да до краја првог дела наставимо победоносну серију - озарена лица рекао је тренер-играч Бечејаца Веселин Џигурски.

Боје Бечеја у Купину бранио је следећи састав: М. Ракић, Гајичић, Башић, Вејиновић, Бркић, Ђ. Ракић, Коковић, Миловац, Џигурски. У осмом колу Бечејци дочекују Партизан из Бача, а у последњем јесењег дела првенства гостују Младости у Бачком Петровцу.   

В. Јанков

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести