Одбојкаши прволигаша Бечеја заблистали и у Лозници

БЕЧЕЈ/ЛОЗНИЦА: Одбојкаши Бечеја су, после не баш сјајног старта по повратку у прволигашку конкуренцију, заблистали у последња три окршаја и остварили победнички хет-трик.
o
Фото: Odbojkaši Bečeja igraju sve bolje u prvoligaškoj konkurenciji/Dnevnik

Победили су идентичним резултатом 3:1 Шумадију у Аранђеловцу и Топличке витезове из Куршумлије код куће, а у суботу и екипу Лознице у гостима, резултатом 3:0 (25:14, 25:13, 25:12). Ни највећи оптимисти у клубу нису очекивали да ће ривал на свом паркету освојити само 39 поена, наспрам 75, колико их је уписао тим Бечеја. Али, десило се и то. Није на одмет подсетити се да су недавно под Гучевом, у друголигашком дерби сусрету, бриљирали и футсалери Бечеја, победивши другопласирану Лозницу град, чиме су се учврстили на месту лидера. Испада да је овај град, са спортског становишта, срећан за Бечејце.

Новом победом, одбојкаши Бечеја стигли су до бодовне „коте 14“, али, због неколико одложених утакмица, њихов тренутни пласман на четвртом месту табеле прволигашког Б каравана није реалан. Остала су да се одиграју још три кола јесење полусезоне и, наравно, одложене утакмице, па ће тада све бити извесније. У наредна два кола младићи с Тисе су домаћини, прво Младеновцу, а потом Ужицу, док их у последњем колу очекује гостовање фењерашу Баваништу.

Уз захвалност због играња у првим утакмицама ове сезоне Денису Мехићу и Мирославу Мирковићу, дрес Бечеја сада носе готово искључиво играчи којима је то матична средина. Једини првотимац са стране је млади репрезентативац Црне Горе Стефан Радевић и тако ће бити и надаље. То значи да је последње три победе извојевао састав: М. Ракић, Гајичић, Радевић, Ђ. Ракић, Башић, Миловац, Вуканић, Лукић, Џигурски, Грујић, Коковић.                                    

Текст и фото:  В. Јанков

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести