Одбојкаши Војводине НС семе данас у Новом Пазару

Одахнули су одбојкаши Војводине НС семе после тешког и неизвесног пласмана у финале Купа Србије и сада могу да се окрену обавезама у првенству.
Odbojkaši Vojvodine NS seme  Foto: Dnevnik.rs/F.Bakić
Фото: Одбојкаши Војводине НС семе  Фото: Дневник.рс/Ф.Бакић

Темпо мечева је непромењен, још два кола их очекују у Лиги шампиона, а тек после тога ће у потпуности моћи да окрену мисли ка борбама за домаће трофеје.

Још једна у низу, на папиру, тешких утакмица очекује их данас у Новом Пазару(19 часова), традиционално далеком и тешком терену. Иако су Пазарци у доњем дому табеле, тек су једну победу изнад опасне зоне, а Новосађани су лидери, треба очекивати велику борбу, јер је сваки бод за домаћина је злата вредан. Уз то, црвено-бели су у последњих 11 мечева одиграли чак осам пута у пет сетова, снаге је сигурно све мање, здравствени билтен није на високом нивоу, али је улог велики  јер би шампион победом могао да искористи кикс Партизана и учврсти вођство.


Уб домаћин финала Купа Србије

Финале Купа Србије за одбојкаше и одбојкашице играће се у Убу 1. марта. Одбојкаши Војводине НС семе играће с Партизаном од 16.30, а Уб и Јединство из Старе Пазове у конкуренцији одбојкашица од 19 часова, уз директан тв пренос на националној телевизији.


- Без обзира на стање на табели, знају сви какав ј терен у Новом Пазару, увек неугодан  где  је тешко доћи до бодова. Знамо шта нам је задатак, са још једном победом бисмо ушли у мирнију луку пред завршницу шампионата, што не значи да сме да буде опуштања. Иза нас је тежак период, много је утакмица, а мало вреена за било шта друго и такав нас ритам очекује скоро до краја сезоне. Сваки меч нам је битан, без обзира ко је ривал јер смо имали промена у екипи, доста је другачије у односу на почетак сезоне, а улози су велики. И на овом гостовању  ће све зависити од нас, ако будемо на препознатљивом нивоу победа је извесна– рекао је шеф струке Синиша Гавранчић.

        М. Ристић

 

Фото: Славко Обадов и Драгољуб Збиљић Фото: Дневник.рс/Ф.Бакић

Драгољубу Збиљићу захвалница од Асоцијације спортских ветерана Новог Сада

У име Асоцијације спортских ветерна Новог Сада, прослављени џудиста Славко Обадов уручио је захвалницу председнику УО ОК Војводине НС семе Драгољубу Збиљићу за допринос спорту у граду и Покрајини.
 

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести