СЛ: Одбојкаши Војводине НС семе дочекују Рибницу

У мору утакмица на три фронта, видна је доза умора код одбојкаша Војводине НС семе који су у неколико последњих дана претрпели пораза колико у читавом првом делу шампионата
Pavle Perić u napadu Foto: F. Bakić
Фото: Павле Перић у нападу Фото: Ф. Бакић

Али ритам је такав и мораће црвено-бели да се консолидују јер амбиције остају непромењене без обзира на све. Чини се да је данас дан за консолидацију, у Нови Сад долази Рибница, екипа из доњег дела табеле па ће то бити прилика да се, уз мало озбиљности, актуелни шампион врати на победничку стазу, али и да одмори пар играча из поставе на којима је велики притисак.

Минимални пораз у Нишу у првом мечу полуфинала Купа(3:2) може да улије оптимизам Новосађанима да ће наћи место у борби за трофеј у којем их чека Партизан (прошао из дуела с Младим радником), али пре тога ће морати да одиграју с Рибницом у домаћем првенству и са Фридрихсхафеном у Лиги шампиона.

- Истина је да смо у тешком ритму, утакмице играмо на свака два дана, али такав је период и морамо да се навикнемо. Није лако јер недостаје времена за опоравак и тренинг, али добра ствар у нашем тиму је што имамо јаку клупу и увек можемо да рачунамо да ће ритам и ниво игре остати исти. Меч са Рибницом ће нам послужити, уважавамо ривала, али мислим да ће бити простора за неке играче да се одморе и да ће победа доћи јер смо квалитетнији. Тријумф ће нам пуно значити јер је испред нас неколико веома важних утакмица и потребно је да се вратимо на очекиван ниво и да испунимо све што се од нас очекује – рекао је Павле Перић, примач сервиса у редовима актуелног шампиона.

М. Р.

 

Данашњи програм

Суперлига (ж) – БЕОГРАД: Црвена звезда – ТЕНТ (20.30).

Суперлига (м) – НОВИ САД: Војводина НС семе – Рибница (18), СУБОТИЦА: Спартак – Јединство (СП) (19), БЕОГРАД: Црвена звезда – Ниш (18).

Прва лига (м) – НОВИ САД: Нови Сад Манекс – Ва 014 (20).

 

 

EUR/RSD 117.1400
Најновије вести