Одбојкаши Војводине у суботу дочекују Ниш: Црвено–бели се за све питају

После још једног узбудљивог дербија с Партизаном који су одбојкаши Војводине добили у тај–брејку, наневши црно–белима и четврти пораз у међусобним сусретима ове сезоне, Новосађани, у суботу од 17.30 часова, имају изазован задатак у малој сали Спенса, где дочекују Ниш у 14. колу Суперлиге.
odbojka
Фото: Жарко Убипарип не потцењује противника Фото: Ф. Бакић

Нишлије су једно од изненађења првог дела сезоне, а тренутно су на скору од осам тријумфа и пет пораза. Иако је Војводина славила у гостима у трећем колу (3:1), ривал је од тада подигао ниво игре, заређао битне победе, али је имао и понеки кикс.

– Свакако не смемо да их потценимо и морамо да истрајемо у томе да одржимо добру енергију током целе утакмице. То није био случај у претходном сусрету са Партизаном, који смо могли доста раније да завршимо, али смо пропустили своје шансе – рекао је примач Воше Жарко Убипарип.

Новосађани су ослабљени јер је повређен средњи блокер Филип Савовски, док примач Игор Лагунџин не игра већ дуже време, али већ се показало да имају дугу клупу.

– Сви играчи треба да буду спремни на то да ће изаћи на терен, јер увек може да се деси да неко има лош дан, па је потребно „ускочити” макар на сервис, неку одбрану. Сматрам да је у дуелу с Нишем све до нас, морамо да будемо концентрисани све време и да завршимо утакмицу што пре – додао је Убипарип.

Улаз у малу салу Спенса је бесплатан.

К. Бугарски

 
EUR/RSD 117.1205
Најновије вести