ОК Војводина представио тим за нову сезону: Пуно поверење црвено-белој младости

Одбојкашки клуб Војводина на традиционалној свечаности у амфитеатру Спенса представио је први тим за нову сезону.
odbojka
Фото: ОК Војводина

Црвено-бели ће се ривалима супротставити знатно подмлађеним саставом, ког предводи нови шеф стручног штаба Марко Наранчић. Већина играча који ће носити дрес новосадског великана у елити поникла је у редовима Војводине. Према речима генералног директора Николе Салатића ово је састав који ће наредне три, четири године бити окосница црвено-белих. У нову сезону Воша улази и са новим Управним одбором, на чије чело је дошао Ненад Новаковић.

– У првом тиму су играчи који дуго година имају победнички и шампионски дух. Сви у клубу верујемо да ће поновити резултате које су остваривали у млађим категоријама. Нова је енергија у клубу и боља. Клуб ће стабилно функционисати јер је већина тима поникла из млађих категорија и то је предност коју нема пуно клубова. Ми ћемо се трудити и даље да наши млади играчи буду у првом тиму. Верујемо у њих и надамо се да ће бити шампиони у будућности – поручио је окупљеним гостима први човек ОК Војводина Ненад Новаковић.

Поверење на клупи указано је младом стручњаку Марку Наранчићу. 

– Сигурно ће бити потребно пуно рада, подршке и добре енергије. Верујем у ове младе момке јер су показали да су наша будућност. Даћемо све од себе да све учинимо поносним – истакао је Наранчић.

Иако су већ одиграли прву званичну утакмицу у новој сезони, савладавши Нови Пазар 3:0 у осмини финала Купа Србије, Новосађане сутра очекује почетак домаћег шампионата и од 18 часова угостиће Јединство из Старе Пазове. Војводина ће се 12. октобра у Крушевцу борити за први трофеј у сезони када се са Партизаном састаје у Суперкупу. На европској сцени црвено-бели ће такмичење почети 25. октобра против украјинског Житомира у првом колу ЦЕВ купа.


Састав црвено-белих

Шеф стручног штаба Војводине Марко Наранчић рачунаће на следеће играче: Страхиња Ђогић, Игор Лагунџин, Лазар Бајандић, Матија Милановић, Милан Зечевић, Стефан Негић, Андреј Рудић, Данило Елезовић, Жарко Убипарип, Урош Мишковић, Лука Станковић, Стефан Кокеза, Жарко Кисић, Стефан Дакић, Филип Савовски и Бранко Копитић. Први тренер је Синиша Гавранчић, доктор је Станко Чавић, кондициони тренери Александар Јованчевић и Исидора Васиљевић и физиотерапеути Никола Милићевић и Игор Вучуровић.


К. Бугарски

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести