Плеј-оф Суперлиге: Шампион експресно до полуфинала

Убедљивим тријумфом над Младим радником у реваншу четвртфинала плеј-офа Суперлиге одбојкаши Војводине НС семе оверили су пролаз у следећу фазу.
Ф. Бакић/Андреј Рудић у дуелу један на један са Мамаду Сејдуом
Фото: Ф. Бакић/Андреј Рудић у дуелу један на један са Мамаду Сејдуом

После експресног тријумфа у Спенсу, актуелни шампион је на исти начин одиграо и у гостима и без проблема је елиминисао Пожаревљане. Од очекивања да ће противник на свом терену пружити јачи отпор црвено-белима, није било ништа, а Новосађани су показали да у плеј-офу увек играју на високом нивоу, а сад су одлучни да одбране титулу и узму шесту у низу.

Млади радник је још једном дотучен и ни у једном тренутку сусрета није било дилеме око тога ко ће из њега изаћи као победник, а домаћин чак није ни био близу да запрети захукталим гостима. Иако је екипа тренера Слободана Бошкана више грешила него у првом дуелу, највише на сервису, то није имало много утицаја на ток утакмице, јер су Пожаревљани на исти начин поклањали знатно више поена. У сваком сету су Новосађани већ на почетку успевали да дођу до осетније разлике, коју су успешно чували до краја. Чак и брже него у Спенсу Војводина је оверила победу.

До ње је дошла за сат времена и тако у два корака завршила посао у четвртфиналу и сада чека ривала у следећој фази, а то ће бити бољи из сусрета Партизан – Рибница.

К. Б.

Млади радникВојводина НС семе 0:3 (18:25, 16:25, 16:25)

ПОЖАРЕВАЦ: СЦ „Пожаревац“, гледалаца: 200, судије: Поповић, Ковачевић (Краљево).

МЛАДИ РАДНИК: Поломац 6, Мијајловић 2, Душтинац 1, Еремић 3, Алексић, Тонић 1, Сејду 3, Стевић 1, Андоновић 4, Илић (либеро), Бојовић 9, Стоковић 1.

ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ: Симић 9, Л. Чубрило, Бајандић, Вујовић, Негић (либеро 1), Рудић 9, Н. Чубрило, Мишковић (либеро 2), Баранек 11, Копитић, Вилимановић 2, Парапунов 12, Мехић 15, Бошњак.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести