Последња провера Војводине НС семе пред доигравање

Одбојкаши Војводине НС семе последњу проверу пред почетак плеј-офа имаће у суботу с Младим радником, у сусрету који за њих нема резултатски значај.
Odbojkaši Vojvodine NS seme žele pobedom da završe ligaški deo šampionata Foto: F. Bakić
Фото: Одбојкаши Војводине НС семе желе победом да заврше лигашки део шампионата Фото: Ф. Бакић

Новосађани су одавно обезбедили пол позицију пред доигравање за титулу, а Пожаревљани се боре за останак на четвртој позицији, која им обезбеђује меч више на домаћем терену у четвртфиналу плеј-офа.

У блиској историји, сусрети Воше и Младог радника су били веома занимљиви и неизвесни, додуше у Пожаревцу, Неретко су се састајали у доигравању, а за црвено-беле је веома важно да наставе континуитет победа и да провере форму пред завршни део сезоне.

Без обзира на то што је последње коло и што смо оверили прву позицију, наше су амбиције највише (тренер Неџад Османкач)

„Млади  радник је једно од најпријатнијих изненађења у лиги. Подсећам да су се Пожаревљани и Суботичани ове сезоне вратили у елиту, направили добре резултате и котирају се високо. Честитам им на свему што су урадили. Имају младе и перспективне играче, жељне доказивања. Традиционално наши међусобни дуели су неизвесни и занимљиви, како у мађим селекцијама, тако и у сениорској конкуренцији. Без обзира на то што је последње коло и што смо оверили прву позицију, наше су амбиције највише. Занима нас само победа и учинићемо све да лигу завршимо успешном и квалитетном партијом и да три бода остану у Новом Саду“, поручио је шеф стручног штаба Неџад Османкач.

Искусни Украјинац Виталиј Сухињин слично је најавио утакмицу са Пожаревљанима.

„Желимо да овај део првенства завршимо квалитетним издањем. Мотивисани смо, радимо доста на исправљању грешака, подижемо ниво игре, а циљ нам је да на утакмици покажемо све оно што радимо на тренингу и да остваримо победу“, најавио је Сухињин.

Примач Павле Перић предвиђа занимљиву утакмицу.

„Пожаревљани имају добру екипу, неће се унапред предати. Када си шампион и први на табели сви ривали су посебно мотивисани да нас добију. Играмо добро, вредно тренирамо и желимо да победом ставимо тачку на лигу и у доброј атмосфери дочекамо плеј-оф“, рекао је Перић.
 

М. Ристић

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести