Прва лига: Домаћин рутински до бодова

Одбојкашима Новог Сада било је потребно нешто више од једног сата да дођу до победе над Клеком у 13. колу Прве лиге.
Одбојкаши Новог Сада експресно до победе
Фото: Одбојкаши Новог Сада експресно до победе

Војвођански дерби између две екипе, које су пре сусрета биле једна до друге на табели, није донео много неизвесности и плаво-бели су и други пут у сезони максималним резултатом савладали Банаћане.

Домаћин је лако повео 1:0, а највећа борба водила се у другом сету који је Клек одлично почео (4:1), а Новосађани су први пут успели да пређу у вођство средином деонице. Гости се нису предавали, били су увек на поен, два заостатка, али у завршници нису имали довољно концентрације, грешили су, а Нови Сад је то знао да казни. Ни други изгубљени сет није пољуљао Клек, повео је у трећем 7:1, домаћини су се мало унервозили, али су се на време тргнули и серијом 9-0 преокренули, а потом су рутински завршили утакмицу.      

К. Б.

Нови Сад Манекс – Клек 3:0 (25:14, 25:20, 25:20)

НОВИ САД: Велика дворана Спенса, без публике, судије: Митровић, Субашић.

НОВИ САД МАНЕКС: Шкундрић (либеро 1), Медак (либеро 2), Ћук 8, Вујовић 6, Војводић, Вемић 13, Грубешић 3, Пиљојчић, Токић, Ивковић 3, Шаровић, Богуновић, Лечић 2, Мицић 23.

КЛЕК: Иванковић 5, Атељевић, Грче 7, Тановић 2, Шимон, Рајлић 7, Салатић 1, Филипаш 15, Михајловић 4, Петровић (либеро 1), Провиџало, Кисић, Шошо, Пешут (либеро 2). 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести