Суперлига одбојкаша: Воша експресно до тријумфа

Нешто више од сат времена је само било потребно одбојкашима Војводине НС семе да савладају госте из Новог Пазара у трећем колу Суперлиге.
odbojkasi vojvodineFF__7009
Фото: Стеван Симић и Павле Перић у блоку, фото: Дневник (Ф. Бакић)

Вратили су се Новосађани на победнички колосек пошто су у прошлој утакмици у Краљеву кикснули, а сада је тренер Синиша Гавранчић успео и да одмори прву поставу. Почео је шампион ипак у најјачем саставу, како би повео 1:0 у сетовима, да би у друга два шансу добили млађи играчи и сви су истрчали на терен. После освајања Суперкупа Војводина НСС имала је само дан паузе, тако да је ово била идеална прилика, као и противник, да носиоци игре предахну, а да се они са мањом минутажом докажу.

Гости из Новог Пазара парирали су домаћину само до половине првог сета, када је шампион ухватио залет и направио осетнију разлику за вођство 1:0. У наставку је Гавранчић “мешао карте” и после уводног уигравања друге поставе, која је допустила противнику да се приближи на само поен заостатка, ствари су дошле на своје место и Новосађани су главну реч водили до краја утакмице. Црвено–бели су експресно завршили посао, поготово у трећем сету у ком су повели 7:0 и тако задали последњи ударац ривалу.

К. Б.

Војводина НС семеНови Пазар 3:0 (25:18, 25:16, 25:11)

НОВИ САД: Мала сала Спенса, без присуства публике, судије: Поповић (Пожаревац), Радовановић (Стара Пазова).

ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ: Симић 8, Брборић (либеро 2), Чубрило, Бајандић 3, Ковачевић 10, Негић (либеро 1), Машуловић 4, Бошњак 3, Буша 9, Благојевић 2, Пришић 2, Тодоровић 1, Рудић 3, Перић 6.

НОВИ ПАЗАР: Зоранић 5, Прушевић К, Доловац, Перуничић, Куртановић, Коничанин 4, Зуковић (либеро 1), Божовић 3, Бајрамлић, Зечић, Халиловић 10, Прушевић С. 6.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести