Суперлига: Војводина савладала Црвену звезду

Иако се чинило да црвено-бели дерби неће оправдати то име јер су одбојкаши Војводине у доминантном стилу повели 2:0 и стигли на корак од тријумфа, Звезда се потрудила да ипак утакмица осмог кола Суперлиге буде неизвесна и узбудљива.
Дневник/Ф. Бакић/Стеван Симић и Давид Мехић заустављају Душана Николића 
Фото: Дневник/Ф. Бакић/Стеван Симић и Давид Мехић заустављају Душана Николића 

Београђани су се разиграли у трећем сету и сусрет одвели у другом правцу, али упркос великој борби нису успели да изборе тај-брејк.

Шампион је после пораза у Купу Србије од Младог радника само два дана раније, у првенству наставио у победничком ритму. Новосађани су дошли до шестог тријумфа у низу, седмог укупно, а Звезда до четвртог пораза заредом.

Фото: Дневник/Ф. Бакић

Војводина је у доминантном стилу повела 2:0 и када је требало да стави тачку на сусрет, Београђани су се разбудили и помрсили јој рачуне. 

После три везана аса Скакића повели су 11:8 и држали се у егалу до саме завршнице у којој су искористили трећу сет лопту за 2:1. Изједначено је било и у четвртом сету, али је Воша у финишу била концентрисанија и боља, па је после доста мука ипак успела да упише важну победу. 

Фото: Дневник/Ф. Бакић

Војводина - Црвена звезда 3:1 (25:15, 25:15, 25:27, 25:23)

НОВИ САД: Мала сала Спенса, гледалаца: 200, судије: Јанковић (Ниш), Радовановић (Стара Пазова). 

ВОЈВОДИНА: Симић 11, Милановић, Бајандић 14, Зечевић, Рудић, Ландри, Убипарип 3, Мишковић (либеро), Антуновић, Перовић, Буцуљевић 1, Парапунов 14, Крсмановић 6, Мехић 20.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Околић 4, Ристић (либеро 2), Кљајић 1, Станковић, Јовић (либеро 1), Пепић, Ранковић, Копривица 1, Мариновић 11, Николић 22, Поповић, Скакић 18, Поломац 2. 

К. Бугарски

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести