Војводина с великим капиталом иде на гостовање у Нови Пазар

Одбојкаши Војводине НС семе дошли су на корак до одбране титуле.
vosa novi pazar4
Фото: Дневник (Ф. Бакић)

Прва два сусрета финалне серије плеј-офа са Новим Пазаром, одиграна у Новом Саду, актуелни шампион је решио у своју корист (3:0 и 3:1) и са великим капиталом иде на следећи меч у Нови Пазар.

Показала је Воша снагу колектива, велику жељу и борбеност, а дуга клупа, за коју се од почетка говорило да може да буде превага, је и те како била значајна. Новопазарци су се показали у бољем светлу у другој утакмици у односу на прву, с тим што је можда кључни моменат за нови тријумф шампиона био улазак у игру талентованог коректора Божидара Вучићевића.

Фото: Дневник (Ф. Бакић)

„Били смо борбени, трудили смо се и дали све од себе за победу. Сви смо веровали да можемо великог ривала два пута узастопно да савладамо. Публика нам је много помогла, подржавала нас је током целе утакмице, посебно у кризним тренуцима. Остао је још један корак до циља, верујемо да ћемо га начинити и одбранити титулу“, рекао је Вучићевић.

Фото: Дневник (Ф. Бакић)

Шеф стручног штаба Неџад Османкач био је задовољан после друге победе, а истиче колектив и дугу клупу као значајне елементе великог успеха.

Фото: Дневник (Ф. Бакић)

„Честитам играчима на максималном залагању. Пресудила је наша дужа клупа, а велику улогу одиграла је фантастична публика. Захваљујем свима који су нас подржали, надам се да су уживали у нашој победи и у квалитетној партији. Сматрам да је ово била сјајна одбојкашка представа и да смо ми заслужено тријумфовали“, рекао је Османкач.

Фото: Дневник (Ф. Бакић)

Трећа утакмица финала плеј-офа игра се сутра у Новом Пазару од 18 часова, уз директан тв пренос.

М. Ристић

Фото: Дневник (Ф. Бакић)
Фото: Дневник (Ф. Бакић)

 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести