Због неповољног здравственог билтена одбојкаша Војводине отказан дуел са Пожаревцем

Одбојкаши Војводине НС семе неће играти утакмицу осмог кола Суперлиге против Младог радника, која је била заказана за данас у 18 часова у Новом Саду. У договору са клубом из Пожаревца и Од­бојкашким савезом Србије, дуел је отказан због неповољног здравственог билтена Новосађана, а нови термин ће бити накнадно одређен.
odbojka
Фото: Freeimages, ilustracija

– Из истог разлога морали смо да откажемо и утакмицу четвртфинала Купа, која је требало да се одигра 27. октобра. Она је померена за 3. новембар. Већина играча тренира, али су ровити и најважније је да се скроз опораве и буду спремни за Куп меч у Суботици. Ни код једног играча није потврђено да је позитиван на Ковид 19, али ће сви који наступају на утакмици са Спартаком бити тестирани. Иако не показују симптоме урадићемо тест да бисмо били сигурни. Веома је важно одржати континуитет у такмичењима, али је најважније у овим моментима показати озбиљност, понашати се одговорно и мислити на општу добробит – казао је спортски директор Војводине Слободан Бошкан.

Новосађани су до сада приказали одличну игру, забележили су шест победа без изгубљеног сета, а кикснули су само на гостовању Рибници, коју поку­шавају да престигну на првом месту на табели. Пре неповољног здравственог билтена сада обелодањеног, десно раме је повредио коректор Александар Благојевић, који је тренутно на терапијама.    

К. Б.

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести