Жреб за четвртфинале Купа Србије за одбојкашице и одбојкаше: Воша на суботички Спартак

У просторијама Одбојкашког савеза Србије данас је обављен жреб за четвртфинале 56. Купа Србије у конкуренцији одбојкашица и 57. Купа Србије у конкуренцији одбојкаша.
Odbojkaška lopta Foto: Yotube/printscreen
Фото: Youtube Printscreen

Железничар из Лајковца и Рибница из Краљева, актуелни победници Купа Србије, играће у четвртфиналу против Партизан Сокербета, односно Младог радника из Пожаревца.

У преосталим дуелима у конкуренцији одбојкашица састаће се Срем (Сремска Митровица) – ТЕНТ (Обреновац), Јединство (Стара Пазова) – Црвена звезда и Спартак (Суботица) – Уб, а у конкуренцији одбојкаша Црвена звезда – Ниш, Спартак (Суботица) – Војводина НС семе (Нови Сад) и Партизан Сокербет – Раднички доо (Крагујевац).

Спартак из Суботице и Уб ће први меч четвртфинала одиграти 9. или 10. новембра, док је реванш меч на програму 16. или 17. новембра, због учешћа Уба у квалификацијама за Лигу шампиона. Остале екипе ће прве утакмице одиграти 26. и 27. октобра, а друге утакмице 2. и 3. новембра.

По пропозицијама Купа Србије у четвртфиналу и полуфиналу се играју две утакмице.

У случају да противници имају по једну победу, полуфиналисту или финалисту одређује бољи сет количник из одиграних утакмица, односно бољи поен количник из сваке утакмице појединачно, уколико је сет количник исти. У случају да се на овакав начин не може одредити полуфиналиста или финалиста, игра се додатни "златни сет", који одређује коначног победника четвртфинала и полуфинала.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести