ИЗАБРАНО НОВО РУКОВОДСТВО СТСС Илија Лупулеску на челу

За новог председника Стонотениског савеза Србије изабран је Илија Лупулеску. Наш прослављени репрезентативац био је једини кандидат на ванредној изборној Скупштини СТСС. За Лупулескуа је гласало 111 од 113 делегата, а два су била уздржана. За чланове Извршног одбора изабрани су Предраг Ничић из Новог Сада (потпредседеник), Предраг Матковић из Суботице, Драган Ђорђевић из Ниша и Ђорђе Пејак из Чачка.
М. Тодоровић
Фото: М. Тодоровић

Надзорни одбор чине: Душан Цвејић из Грачанице (председник), Синиша Стојшин из Новог Сада и Олга Мијаиловић из Ниша. За дисциплинског судију Горан Чумбуровић из Бечеја.

Поред Лупулескуа у ИО именовани су: Дан Фрациле из Новог Сада, Дмитар Мајсторовић из Зрењанина, Звонимир Бритка из Београда и Сања Поповић из Београда. За генералног секретара једногласно је изабран Предраг Милићевић из Београда, који је уједно изабран и за в.д. руководиоца такмичења до краја текуће сезоне.

За селектора мушког националног тима постављен је Милош Ђукић, док ће све женске селекције привремено водити Слободан Стојанов и Никулае Лупулеску са подједнаким овлашћењима. 

Ј. Г.

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести