Кик-бокс спектакл у Спенсу: Меч каријере Николе Тодоровића

Највећи регионални ММА и кик-бокс спектакл Мегдан одржаће се вечерас од 20 часова у великој дворани новосадског Спенса.
todorovic
Фото: Никола Тодоровић, фото: Приватна архива

Љубитељи борилачких спортова моћи ће да виде наше најатрактивније и најуспешније борце. Очекује се да наступи и млади Новосађанин Никола Тодоровић који је, по проценама тренера, будућност српског кик-бокса. Никола је спреман и психички и физички за нови изазов. Како је већ власник шампионског појаса Мегдана решен је да одбрани ласкаву титулу.

„Овај меч ми је највећи изазов у досадашњој каријери, борим се против веома озбиљног борца Николе Дробњака. Спреман сам, немам притисак домаћег терена и идем на победу. Драго ми је што ћу бити део овог спектакла, а публици бих поручио да могу да очекују квалитетне и неизвесне мечеве“, рекао је Никола Тодоровић.

Велику пажњу јавности привлачи меч између такмичара из Републике Српске Чеде Пантића и Хрвата Теа Микелића. Чедо је од свог првог наступа у овој организацији непоражен, иако га овог пута очекује најтежи противник до сада, он је сигуран у своју победу.

„Тео Микелић ми је најтежи противник до сада, борио се у Глорију и против најбољих светских кик-боксера. Утицао сам на то да дође до овог сусрета, очекујем јак и чврст меч. Имам притисак, очекујем око 500 људи из Републике Српске који ће доћи да ме подрже и који верују да ћу да тријумфујем. Међутим, навикао сам већ на то и пружићу им добар меч и прилику да гледају моју велику победу, највећу до сада“, истакао је Пантић.

Момак који је већ неколико година уназад један од најпознатијих и најатрактивнијих ММА бораца региона је Црногорац Васо Бакочевић. Суочиће се са успешним и светски познатим борцем.

„Хермес Франка је добар и познат кик-боксер, али његово време је прошло и ред је да се повуче, у чему ћу му помоћи. Он се такмичио у УФЦ-у, има преко 40 мечева, бивши је ЊЕЦ шампион, али као што сам рекао, његово време је прошло. Спреман сам, али с обзиром на то колико искуства већ имам навикао сам да радим под притиском. Победу не доводим у питање“, рекао је Бакочевић.

Поред ових такмичара публика ће моћи да гледа још осам занимљивих мечева.

Ј. Г.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести