Крсташи или Лозничани - одлука пада у Смедереву

СМЕДЕРЕВО: Србија ће данас добити новог екипног шампиона у боксу, а одлука о томе да ли трофеј иде у Београд, боксерима Радничког или у Лозницу, пашће у мајсторици, на неутралном терену у Смедереву.
boks
Фото: Tanjug, ilustracija

Након два финална окршаја, у култним халама "Лагатор" у Лозници и "Црвени крст" у Београду резултат је 1:1.

Није било лако организовати се у овим тешким временима, одржати нас боксере на окупу, мотивисати да свакодневно тренирамо у време када је општа непознаница шта доноси дан или ноћ услед пандемије вируса корона. У свим и лепим и тешким временима постоје људи који одскачу, које називамо херојима, јер они без обзира на све иду даље до коначног циља, такви смо и ми боксери, рекао је Вељко Глигорић, узданица БК Раднички Београд.

Млада нада српске боксерске сцене, перјаница БК Лозница Семиз Аличић, сматра да ће мајсторица бити неизвесна до самог краја.

Мајсторица нам доноси један узбудљив меч, са изједначеним односом снага на терену. Нијансе ће пресудити и лансирати новог шампиона Србије у боксерском лигашком такмичењу за 2019/20. Ко год да то буде, заслужно ће носити наслов шампиона, истакао је Аличић.

Финале на Градском тргу у Смедереву почиње у 19 сати.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести