МОС представило онлајн вежбе за све старосне категорије

Министарство омладине и спорта представило је серијал вежби које су намењене свим старосним категоријама, од најмлађих до најстаријих.
 Serijal vežbi namenjenih svim starosnim kategorijama, od najmlađih do najstarijih  Foto: MOS
Фото: Серијал вежби намењених свим старосним категоријама, од најмлађих до најстаријих Фото: МОС

БЕОГРАД: Министарство омладине и спорта, у сарадњи са истакнутим спортским стручњацима и надлежним спортским савезима, уз подршку Медијског јавног сервиса, представило је серијал вежби које су намењене свим старосним категоријама, од најмлађих до најстаријих.

Вежбе изводе професионални тренери и стручњаци и имају за циљ да унапреде психо-физички статус појединца у условима кућне изолације.

Савети и вежбе су одабрани тако да одговарају широкој популацији и прилагођене су способностима и могућностима одређених старосних група.

Бројни српски спортисти прикључили су се акцији Министарства омладине и спорта и апеловали на грађане да остану код куће и поштују одлуке Владе Републике Србије, које су донете поводом пандемије коронавируса.

Фото: ”Буди и ти шампион – остани код куће” Фото: МОС

Наши врхунски спортисти су се обратили са јединственом поруком - ”Буди и ти шампион – остани код куће”.

Ускоро ће и млади предавачи своје знање и умеће представити кроз онлајн предавања и радионице, и тиме омогућити свим заинтересованима да унапреде своја знања и вештине.

Емисије посвећене врхунским спортистима и спортским догађајима који су обележили спортску историју на нашим просторима, као и све поменуте активности могу да се прате и на јутјуб каналу Министарства омладине и спорта.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести