Суботичани у изолацији читају "Беснило", али и "Сагу о вешцу"

СУБОТИЦА: Суботичани у последње време траже све више књига чија је тематика повезана с тренутном пандемијом вируса корона, кажу из књижаре "Лагуна" и додају да су међу њима наслови попут Пекићевог "Беснила" и "Слепила" Жозеа Сарагама, а прави хит су и бојанке за одрасле.
knjige razmena
Фото: Dnevnik.rs

Књижарка Наташа Давидов истиче да су грађани у Суботици сада више окренути читању, као и да је у овим данима најзаступљенија белетристика.

Давидов каже да су "Узнемирени људи" Фредрика Бакмана апсолутни хит у продаји, као и све његове књиге, додаје да се у великом броју тражи и "Часовничарева кћи" Кејт Мортон, те да је веома популарна и "Сага о вешцу" Анџеја Сапковског.

Давидов додаје да је у избору неизоставан и серијал "Дигитални угљеник" Ричарда Моргана и "Игра престола" Џорџа Мартина.

Свим љубитељима читања она препоручује фантастику и издваја "Демонски циклус" Питера Брета и све књиге Терија Прачета, представника комичне фантастике.

У Лагуни у Суботици кажу да се до књига може доћи наручивањем путем интернета уз бесплатну доставу и додају да многи користе такву погодност, као и бројне акције, па онлајн продаја бележи пораст.

EUR/RSD 117.3909
Најновије вести