Кик – боксери Милош Цвјетићанин и Никола Тодоровић спремни за спектакуларну ревију у Смедереву

Новосађани Милош Цвјетићанин и Никола Тодоровић 21. децембра, у Смедереву, имаће прилику да освоје појасеве професионалних првака државе у кик-боксу.
Zlatni kik-bokseri- Milos Cvjeticanin
Фото: Милош Цвјетићанин, фото: Приватна архива

Милош има 25 година, кик – бокс тренира пет година и члан је у КБС Војводина. Репрезентатива је Србије и актуелни првак света. Пре три месеца дебитовао је као професионалац, а 21. децембра ће на турниру Златни кик-боксер укрстити рукавице са искусним борцем из Београда Бојаном Џепином у категорија  до 89 килограма. Он је најавио изузетно занимљив меч, не сумња да ће бити тешко, али очекује победу.

„Борићу се против врло доброг и искусног такмичара, који је једну категорију изнад мене, али сам пристао да одмеримо снаге. Спреман сам и психични и физички, најбитније је да останем смирен и радим оно што знам. Сигурно ће бити тешко, али очекујем победу“, најавио је Цвјетићанин.

По општим оценама, ревија у Смедереву ће бити  једна од најквалитетнијих до сада одржаних на нашим просторима.

„Биће то прави спектакл. У ринг ће ући неки од наших најуспешнијих и најпознатијих бораца,па је квалитет загарантован. Главну борбу вечери радиће капитен репрезентације Никола Стошић против Португалца Рикарда Фернандеза за титулу професионалног првака света у WAKO федерацији“, саопштио је Милош.

Фото: Никола Тодоровић, фото: Приватна архива

Никола Тодоровић има 20 година, у рингу је од своје 13, а тренира у ветерничком клубу „Warrior”. Као јуниор био је првак света у „WAKO” федерацији, а као сениор је освојио бронзу на Европском првенству. У професионалној каријери имао је 14 мечева, а као свој највећи успех издвојио је освајање шампионског појаса организације „MEGDAN FC”. Он ће на предстојећој ревији изаћи на мегдан противнику из Београда Милошу Даковићу, у категорији до 75 килограма.

„Имао сам два пута прилику да укрстим рукавице са њим, исход оба меча био је у моју корист. Врло је незгодан противник, који има шта да понуди публици и зато предвиђам жесток окршај, који никог неће да остави равнодушним“, казао је Тодоровић.

Ксенија Медић

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести