Павловић пут ка титули наставља у Барселони

БАРСЕЛОНА: Српски аутомобилиста Милош Павловиц и његов колега у аутомобилу „хуракан ЛП 620-2 СТ ево“ Мексиканац Раул Гузман са оптимизмом ишчекују две трке на познатој гран-при стази „Каталуња“, пошто је караван Ламборгини Супер Трофео такмичења стигао у Барселону, на трећу рунду у оквиру шампионата Европе.
pavlovic
Фото: Facebook/Eugenio Clamer

Павловић и његов колега практично би после половине овогодишње сезоне успели да задрже вођство у генералном пласману и наставили борбу за титулу са најповољније позиције.

Тандем „Таргет рејсинга“ води у генералном пласману са по 49 бодова, испред Дина Стоунмена (Боналди) који је сакупио 40.

"Пред нама су две, без сумње, узбудљиве трке, зато што се оцекује променљиво време у Барселони током овог тркацког викенда, укљуцујуци и кишу. С обзиром на ту чињеницу, све је неизвесно и непредвидиво. Ми ћемо, наравно, као и увек дати све од себе. Дошли смо као први у Барселону и имамо намеру да водство задржимо или цак да га увецамо!", рекао је Павловић.

Прва од две 50-минутне трке је на програму је у суботу, 10. октобра, са почетком од 14.45, док је недељу, 11. октобра, у 10.50 сати заказан је старт друге трке.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести