Перуновић: Тим у стварању, резултат није императив

ЗЛАТИБОР: Нови селектор боксерске репрезентације Србије Миодраг Перуновић изјавио је данас да је поносан што је добио прилику да предводи српски тим и поручио са праве резултате очекује за две-три године.
 Pripreme boksera Srbije na Zlatiboru Foto: Tanjug/video
Фото: Припреме боксера Србије на Златибору Фото: Танјуг/видео

"Желим да кажем да сам веома задовољан и поносан што сам добио прилику да будем селектор Србије. Зажелео сам се рада у боксу јер сам направио дужу паузу и желим да своје знање пренесем овим младим момцима", рекао је Перуновић новинарима на Златибору где се сениорска и омладинска селекција налазе на припремама.

Он је додао да је екипа у стварању и да је још рано говорити око циљева.

"Ми смо у стварању нове репрезентације, а то је један процес који захтева времена. Резултат у овој години не бих постављао као императив, него стицање искуства, нових знања, надоградње у стилу и начину боксовања ових момака који би за две-три године дао праве резилтат. Заједно са својим сарадницма учинићу све да љубитељи бокса у Србији буду задовољни резултатима које будемо постизали".

Како је навео, добро је што има на располагању шири списак и захвалио се председнику Савеза Ненаду Боровчанину на одличним условима за рад.

"Сви ће добити прилику и свако ће имати шансу да се докаже. Национални тренинг центар који би ускоро требало да се гради свакако ће бити додатна мотивација овим младим момцима", поручио је Перуновић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести