Софтбол тим Србије на ЕП у Будимпешти, пријем код Тодорова

БУДИМПЕШТА: Српска софтбол репрезентација учествује на Европском сениорском мешовитом првенству у Мађарској, а уочи почетка турниру приређен је пријем у амбасади Републике Србије у Будимпешти.
softbol reprezentacija, tanjug
Фото: Tanjug

"Драго ми је да сте гости наше амбасаде. Повод је леп и верујем да сте се добро спремили и да ћете се трудити да остварите што боље резултате у овом лепом граду. Данас Мађарска и Србија имају најбоље политичке односе у својој историји. За то су најзаслужнији председник Србије Александар Вучић и премијер Мађарске Виктор Орбан. Имамо заједничке седнице Владе, имамо преко 140 билетералних споразума. Уједно смо на последњој заједничкој седници у Суботици потписали и споразум о сарадњи у спорту. Тако да се надам да ће и ваш савез у будућности то искористити", истакао је амбасадор др Иван Тодоров.

Испред Софтбол савеза Србије амбасадора је поздравио председник Слободан Ђурић, а најмлађи члан мешовите репрезентације Србије Никола Мркаљ поклонио је одорову најновији атрактивни дрес за шетњу Софтбол савеза Србије.

Боје Србије уз Мркља у Будимпешти браниће Милан Ђорђевић, Драган Ђорђевић, Маниша Чанак, Ђорђе Митровић, Ненад Миланков, Небојша Радонић, Огњен Бабић, Наташа Сендерак, Марија Јовановић, Јелена Цветковић, Татјана Стојанов, Николина Јерковић, Анастасија Миљуш и Бранкица Горуновић.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести