СРП­СКИ РИ­ВА­ЧИ У БА­КУУ Тра­же ви­зу за Па­риз

Ре­пре­зен­та­тив­ци Ср­би­је у рва­њу грч­ко-рим­ским сти­лом бо­ри­ће се у петак у Ба­куу за пла­сман на Олим­пиј­ске игре у Па­ри­зу. Наш тим чи­не Ге­ор­гиј Ти­би­лов (60 кг), Вик­тор Не­меш (77 кг), Алек­сан­дар Ко­ма­ров (87 кг), Ми­ха­ил Ка­џа­ја (97кг) и Бо­рис Пе­тру­шић (130 кг).
ОКС
Фото: ОКС

Струч­ни штаб чи­ни­ће се­лек­тор Ми­ло­рад Док­ма­нац, тре­не­ри Сто­јан До­брев и Во­ји­слав Трај­ко­вић, фи­зи­о­те­ра­пе­ут Вла­ди­мир Ми­ло­шев, а шеф де­ле­га­ци­је ће да бу­де пред­сед­ник РСС Да­мир Ша­бић.

Не­меш је ана­ли­зи­рао прет­ход­ни пе­ри­од, из че­га се за­кљу­чу­је ко­ли­ко су рва­чи спрем­ни за на­ред­не иза­зо­ве.

– Има­ли смо од­лич­не усло­ве на при­пре­ма­ма. У по­след­њој фа­зи при­пре­ма у Дан­ској и По­ре­чу, има­ли смо пу­но спа­рин­го­ва­ња. У ове две фа­зе при­прем­ног пе­ри­о­да, про­ме­нио сам ви­ше од 20 спа­ринг парт­не­ра из раз­ли­чи­тих ре­пре­зен­та­ци­ја – ис­та­као је уче­сник Ига­ра у Ри­ју 2016.

Бри­љи­рао је на ма­стерс тур­ни­ру у Дан­ској

– Та­мо сам имао се­дам бор­би за два да­на, ни­кад ви­ше на не­ком ме­ђу­на­род­ном тур­ни­ру. По­бе­де су ми мно­го зна­чи­ле за по­ди­за­ње са­мо­по­у­зда­ња. Ду­го сам уче­сник нај­ве­ћих так­ми­че­ња, ско­ро са свим ри­ва­ли­ма ко­ји ће ме че­ка­ти у Ба­куу сам рвао. Да би до­шао до фи­на­ла и олим­пиј­ске нор­ме, мо­рам да по­бе­дим нај­ма­ње че­ти­ри про­тив­ни­ка – на­вео је Не­меш.

В. М. П.

EUR/RSD 117.1192
Најновије вести