Вучић, Брнабић и Удовичић честитали паратеквондоистима 

Председник Србије Александар Вучић, премијерка Ана Брнабић и министар омладине и спорта Вања Удовичић, честитали су данас српским спортистима освајање осам медаља у паратеквондоу на Светском првенству у Лондону
Paratekvondoisti na SP u Londonu Foto:  Tanjug/ beoinfo
Фото: Foto tanjug/ beoinfo

БЕОГРАД: Министар омладине и спорта Вања Удовичић упутио је честитку српским паратеквондоистима који су освојили осам медаља на Светском првенству у Лондону.

„На Светском првенству у пара теквондоу у Лондону наши репрезентативци освојили су осам медаља за Србију! Храбро, уз огроман труд и рад наши сјајни спортисти показали су колико воља и вера у успех не познају границе и зато су управо они узор свима нама! 

Ово је до сада највећи успех за српски пара теквондо, честитам нашим шампионима и њиховим стручним штабовима", наводи се у честитки министра Удовичића, саопштило је Министарство омладине и спорта.

Брнабић честитала паратеквондистима 

БЕОГРАД: Председница Владе Србије Ана Брнабић честитала је данас нашим спортистима на освојеним медаљама на Светском првенству у паратеквондоу. Премијерка је упутила честитке Јелени Терзић на освојеној златној и сребрној медаљи, Дејани Бачко и Томиславу Ранковићу на сребрној, Данијели Јовановић, Виолети Тодоров, Душану Марисављевићу и Теодори Јовић на бронзаној медаљи.

"Од срца вам честитам на великом успеху. Прави је подвиг освојити осам медаља на овако престижном такмичењу на светском нивоу. Ваша преданост, упорност, залагање и посвећеност могу нам бити узор, а ви понос за целу нацију. Хвала вам што сте нас и овај пут обрадовали и учинили срећним и поносним“, наводи се у честитки премијерке Брнабић.

Вучић честитао медаље паратеквондистима 

Председник Србије Александар Вучић честитао је данас српским спортистима освајање осам медаља у паратеквондоу на Светском првенству у Лондону. У честитки се каже:

„Упућујем најискреније честитке српским паратеквондистима на освојеним медаљама на Светском првенству у Лондону: златну и сребрну медаљу Јелени Терзић, сребрну Дејани Бачко и Томиславу Ранковићу, и бронзану медаљу Данијели Јовановић, Виолети Тодоров, Душану Марисављевићу и Теодори Јовић.

Уверен сам да ћете својим трудом и упорношћу и убудуће постизати одличне резултате“, наводи се у честитки председника Вучића, саопштила је Служба за сарадњу са медијима председника.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести