Удовичић посетио Уб и уручио спортску опрему

УБ:  Министар омладине и спорта Вања Удовичић посетио је данас Уб и отворено и разговарао са општинским, спортским и школским функционерима о даљој сарадњи на унапређењу омладинске политике и популаризацији и развоју система спорта.
Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić posetio je Ub Foto: Tnjug/video
Фото: Министар омладине и спорта Вања Удовичић посетио је Уб Фото: Тнјуг/видео

Том приликом дружио се и са ученицима из Уба и уручио им вредан комплет школске опреме, што значи да ће од данас моћи да користе нове голове, кошеве, мреже и шпанере за одбојку, као и 40 лопти за наведене спортове.Удовичић је обишао и модерни Спортско-рекреативни центар "Школарац“, са 14 терена, где радове и изградњу теретане на отвореном финансира Министарство омладине и спорта.

"Право је задовољство бити данас у граду у чијој су историји уписана велика имена попут фудбалских легенди Драгана Џајића и Душана Савића, асова Немање Матића и Радосава Петровића. Експанзија развоја овог краја се наставља и ту смо да деци и младима обезбедимо што квалитетније услове за све активности, а то обухвата и школски и рекреативни спорт и спортску инфраструктуру која ће им омогућити да стичу здраве навике, негују праве вредности, да се баве спортом и да здраво живе“, истакао је Удовичић.

EUR/RSD 117.1262
Најновије вести