Завршен 8. Међународни сајам спорта

БЕОГРАД: У Београду је данас завршен 8. Сајам спорта, који је, у организацији Спортског савеза Србије и под покровитељством Министарства омладине и спорта, одржан под слоганом "Сајам спорта спаја све(т)".
sajam_sporta2
Фото: Танјуг (Видео)

Како је саопштило Министарство, под куполом Хале 1 Београдског сајма три дана су се дружили и спортом "бавили и млади и стари, и велики и мали, било је присутно доста врхунских спортиста који су дошли да подрже највећу спортску манифестацију у земљи, као и прослављених асова, спортских радника и љубитеља спорта".

"Веома ми је драго што је овогодишњи Сајам спорта оборио рекорд по броју учесника, али и по броју посетилаца. Најважније је да је циљ постигнут - деца су се дружила, забављала и упознала са својим идолима и неким не тако познатим спортовима, опробала у новим вештинама. Главна сврха ове велике манифестације је да што више деце заволи спорт", истакао је министар Вања Удовичић.

На овогодишњем Сајму спорта виђен је и рекордан број активација у чак 30 активационих зона, на семинарима се од врхунских спортских стручњака, али и од олимпијских, светских и европских шампиона могло чути са каквим су се изазовима сусретали у каријери и какви су им планови на наредним такмичењима, обављен је велики број бесплатних лекарских прегледа, каже се у саопштењу Министарства.

EUR/RSD 117.5725
Најновије вести