Члан Градског већа Огњен Цвјетићанин посетио РК Војводина

Члан Градског већа задужен за спорт Огњен Цвјетићанина посетио је Рукометни клуб Војводина и СЦ Слана бара.
cvjeticanin i djukic
Фото: Огњен Цвјетићанин и Милан Ђукић, фото: РК Војводина

Ради се о планској активности градског министра спорта – обиласка најбољих клубова у граду, али не само онда када освајају трофеје, већ и током сезоне да би сазнао  како фунционише процес који доводи до титула.

– Честитам руководству РК Војводина на свему што је учинило претходних година и у Нови Сад донело седам узастопних титула и још других трофеја. Гледајући све ове трофеје, инфраструктуру и кадровске ресурсе, мало је клубова у Србији који могу да се тиме подиче. Војводина је прави пример како се треба односити према нечему што им је Град дао на коришћење, а исто тако и како клуб треба да фунционише не ослањајући се искључиво на градске дотације, већ затварајући финансијску конструкцију и уз  помоћ и подршку спонзора. То чине скоро деценију и на томе им треба најискреније честитати. Трудићу се да имају још већу подршку Града – рекао је Огњен Цвјетићанин.

Фото: РК Војводина

У име домаћина захвалио се на посети и интересовању за функционисање клуба председник Воше Милан Ђукић.

– Ради се о лепом гесту, јер смо од раније навикли да се виђамо на свечаним пријимама по освајању трофеја. Подсетио бих да је успон Војводина кренуо 2013. године када смо од Града добили на коришћење халу на Сланој бари са свим пратећим просторијама. Реновирања и куповину реквизита смо сами обезбедили, што и јесте наша дужност. Ове сезоне смо променили све столице у хали, направили ВИП седишта, очекујемо да ускоро у сарадњи с Градом заменимо расвету, чиме бисмо церемонију најаве утакмице учинили спектакуларнијом, нешто попут Лиге шампиона. Наш успех нису само трофеји, већ и све већи број деце која с родитељима долазе на утакмице – казао је Ђукић.

Ј. Г.

Фото: РК Војводина

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести