Ђукић решетао мрежу Шамота

Рукометаши Војводине пружили су одличну партију против екипе Шамота. Разиграни у нападу, а чврсти у одбрани, црвено-бели су победили са 33:22, а већ након 30 минута игре и резултата 18:10, јасно је било да су шансе Аранђеловчана да однесу бодове са Слане баре готово никакве.
Milan Đukić bio je ubojit protiv Šamota, Foto: F. Bakić
Фото: Dnevnik.rs

Милан Ђукић проглашен је за најбољег појединца из редова Новосађана. Током утакмице решетао је мрежу гостију, сакупио девет погодака, од којих два на веома атрактиван начин. Уз то, имао је и неколико асистенција, што је учинило то да буде један од најважнијих чињеника Вошине победе на старту плеј - офа.

- Одиграли смо веома битну утакмицу, у коју смо морали да уђемо с имеративом победе. Имали смо улогу фаворита, а знамо да је тешко играти у околностима када је противник растерећен.

Честитао бих момцима из обе екипе на великој и фер борби.

Окрећемо се новом изазову, мечу са Динамом који нам је директни конкурент и позвао бих публику да испуни трибине и помогне нам у борби за титулу - рекао је Ђукић.

Напад Војводине одлично је функционисао током свих 60 минута, међутим одбрана црвено - белих у уводних двадесетак минута лако је била изиграна што је играчима Шамота давало шансу за неометану реализацију.

- Честитао бих колеги Ломићу, мислим да је направио фантастичан резултат ове сезоне, знајући чињеницу да многи момци из екипе Шамота раде, нису прави професионалци и да су сви из Аранђеловца. То је средина у којој је сјајно играти рукомет и желим им да само тако наставе. Што се тиче саме утакмице, нисмо испоштовали све оно што смо договарали. Ту превасходно мислим на одбрамбене задатке током првог полувремена. Задовољан сам због резултата, искористили смо већи играчки кадар, дужу клупу и заслужено победили - рекао је тренер Војводине Божо Рудић.

МФаркаш

 

EUR/RSD 117.1262
Најновије вести