Одиграни други мечеви полуфинала плеј-офа Суперлиге за рукометашице

У реванш мечевима полуфинала плеј-офа Суперлиге за рукометашице Железничар је у Инђији савладао Бекамент са 32:26 и тако изједначио у серији.
rukomet pixabay
Фото: pixabay.com

Гошће су боље започеле сусрет и одржавале су минималну предност. Ипак, ношене атмосфером са трибина Сремице су се брзо консолидовале, заиграле много ангажованије и избориле мајсторицу која се игра 14. маја у Аранђеловцу од 18 сати.

Најзаслужнија за тријумф Железничара била је Дуња Табак која је уписала 12 погодака, док је у редовима Аранђеловчанки блистала Александра Крстић са седам голова.

У другом полуфиналном окршају Јагодина је била боља од Младости у Новој Пазови са 30:20, па ће се победник и ове серије знати тек после треће утакмице која је заказана за 15. мај од 20 часова у Јагодини.

У овом сусрету није било дилеме. Јагодинке су одиграле одлично и реванширале се Младости која их је изненадила у првом мечу. У Новој Пазови Јагодина је контролисала утакмицу и лако одржавала предност и тако показала да је и после освајања националног купа Србије гладне трофеја.

У редовима Јагодине истакла се Дуња Радевић са седам погодака, док је Лепосава Глушица као по обичају била најбоља играчица Младости са осам голова.

В. Г.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести