ВОЈВОДИНА У СУБОТУ ГОСТУЈЕ ПАРТИЗАНУ У ДЕРБИЈУ СУПЕРЛИГЕ СРБИЈЕ (19.30): Црвено-бели на црно-белом терену

Десетоструки узастопни рукометни шампиони Србије, играчи Војводине након месец дана припрема, освојеног Суперкупа Србије и победе над Црвеном звездом у четвртфиналу Купа Србије „проф. Др Бранислав Покрајац” почињу други део полусезоне у домаћем шампипонату.
СРЛ
Фото: СРЛ/Милан Голубовић очекује интересантан дуел са црно-белима

Први ривал црвено-белима биће београдски Партизан који је уз Металопластику највећи конкурент Војводини у борби за титулу.  

Меч се игра сутра од 19.30 часова у СЦ Бањица.

Након дуела са Београђанима, Војводини предстоји пут у Швајцарску где ће се у Топ 16 фази Лиге Европе састати са Кадетеном у уторак у 18.45 часова.

Пред окршај са Партизаном десни бек црвено-белих Милан Голубовић рекао је да се екипа радује дербију и да верује у позитиван исход меча.

- Очекује нас веома битна утакмица, прва у Суперлиги ове године. Знамо колико је важно да сезону почнемо победом, али смо свесни да ће то бити тежак посао. Партизан има сјајну екипу која нам је увек задавала доста муке и не сумњам да ће тако да буде и сада. Ипак, ми смо актуелни шампиони, имамо страшан тим и покушаћемо да упишемо нову победу и останемо непоражени  – поручио је Милан Голубовић.

В. Гвозденовић

Суперлига Србије

Металопластика – Врање 38:19

Субота

Уб - Обилић (18)

Пролетер - Југовић (18)

Партизан - Војводина (19.30)

Недеља

Раднички – Црвена звезда (18)

Понедељак

Дубочица – Динамо (19)

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести