Рукометаши Војводине дочекују Металопластику (18.30)

Рукометаши Војводине одиграли су солидно у првом делу сезоне ако се у обзир узме да је тим састављан у току првенства. Изабраници Бориса Ројевића су, како је време одмицало били све бољи и бољи, те су низали победе у домаћем шампионату, али и у Еврокупу.
1
Фото: Аркус лига

Вечерас им у госте долази главни конкурент за освајање домаћег првенства, Металопластика из Шапца. Меч је на програму од 18.30 часова на Сланој бари. Шапчани су једина непоражена екипа у лиги, са скором од 10 победа и два нерешена меча. 

Стратег “црвено-белих” Борис Ројевић рекао је да очекује захтеван дуел, као и да се нада победи и првом месту на крају јесењег дела првенства.

- Пред нама је утакмица против екипе која нас је победила на почетку сезоне у Суперкупу Србије и тај пораз нас и даље боли. Металопластика има добар тим, велике амбиције и годинама су у врху српског рукомета. Мој тим се диже из утакмице у утакмицу. Имамо неколико повређених играча, али због важности утакмице мораће да стисну зубе. Желимо крај ове полусезоне да завршимо на најбољи могући начин – рекао је тренер Борис Ројевић.

В. Г.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести