Рукометаши Војводине почели припреме

Рукометаши Војводине почели су припреме за предстојећу сезону. Пре тренинга, играчима су се обратили директор Дарко Јевтић и шеф стручног штаба Божо Рудућ, а као примарни циљ и за ову сезону  истакнуто је освајање титуле.
rukometasi vojvodine
Фото: Dnevnik.rs

Прва званична утакмица биће на домаћем терену против Динама из Панчева крајем августа, до када би екипа требало да буде спремна.

„Имаћемо два тренинга дневно, а прве недеље ћемо радити само на физичкој спреми. Највећи део припрема обавићемо у Новом Саду, али ћемо ићи и на Фрушку гору. Очекујем да пре прве званичне утакмице одиграмо 11 контролних дуела, тако да ћемо путовати у Румунију, Мађарску и Босну и Херцеговину. Новајлије у клубу су Чагаљ, Надовеза и Вучковић, а неколицина момака је дошла на пробу. Задовољан сам чиме располажем,с тим што ћемо покушати да доведемо десно крило“, рекао је Рудић.

Фото: Dnevnik.rs

Након првог кола СЕХА лиге, српски шампиони почетком августа путују у Атину, где ће играти против грчког Дукаса у оквиру првог кола квалификација за ЕХФ куп.

„Искрено, екипа Дукаса и грчки рукомет у целини су за мене су непознаница. Наравно, ми идемо на победу и све осим проласка даље био би неуспех. Потребно нам је што више утакмица да бисмо уиграли екипу за домаће такмичење, које почињемо у марту идуће године. У СЕХА лиги већина  екипа је јача од наше и финансијски и играчки, али ми ћемо максимално пожртвовано приступити сваком мечу и покушати да афирмишемо неке од младих играча“, најавио је Рудић.               

Текст и фото: Ф. Узелац

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести