СЕХА лига: Воша циља нове бодове

Успели су рукометаши Војводине да победом над Нексеом, једном од најбољих екипа СЕХА Газпром лиге, дођу до најбољег резултата који је неки српски клуб остварио у регионалном такмичењу.
Rukometasi Vojvodine
Фото: Rukometaši Vojvodine, foto: SEHA

Новосађани су заузели шесто место на табели, а до краја их очекују још два кола. Исход сутрашњег меча (9. март) против последњег Извиђача на Сланој бари, од 20 часова, и у уторак на гостовању Металургу неће променити поредак на табели. То, међутим, не значи да ће се изабраници тренера Бориса Ројевића опустити. Напротив, сви жарко желе нова три бода.

„Имали смо велику жељу да дођемо до тријумфа над Нексеом, јер претходно коло нисмо одиграли добро у Бресту, па смо хтели да по­кажемо да је то био само наш лош дан. Пребродили смо и то освајање шестог места и одмах смо се окренули сусрету с Извиђачем. Екипа из Љубушког је на полусезони довела два, три нова играча и игра боље него у првом делу“, осврнуо се на ривала Борис Ројевић.

Новосађани су славили у првом сусрету у БиХ, али не тако убедљивом разликом – 25:23. Сада имају прилику да још једном узму бодове против истог ривала, али и да се последњи пут ове сезоне у регионалној лиги прикажу пред домаћом публиком.

„Мислим да је пред нама тежак меч. Улазимо у овај дуел с циљем да освојимо три бода, као и да подигнемо форму и самопоуздање, јер нас очекује најважнија утакмица у доса­дашњем делу сезоне, а то је четвртфинале Купа против Железничара, 17. марта у Новом Саду“, поручио је Ројевић.

К. Б.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести