Селектор скратио списак за СП: Перуничић наставља с 21 рукометашем

Ближи се Светско првенство за рукометаше у Немачкој и Данској, а селектор Србије Ненад Перуничић са првобитног списка кандидата од 28 имена захвалио се седморици.
zelenovic, epa
Фото: Nemanja Zelenović, foto: EPA (ANTONIO BAT)

У другој фази припрема у Старој Пазови и за мечеве са Македонијом сутра и у суботу селектор рачуна на 21 играча. Припреме су завршили Тодор Јандрић, Иван Поповић, Милош Грозданић, Стефан Илић и Милан Милић. Дарко Ђукић се није ни одазвао позиву, док је млади Јовица Николић пропустио рад са сениорима због повреде.

На списку су - голмани: Владимир Цупара, Дејан Милосављев, Светислав Веркић, лева крила: Немања Илић, Вања Илић, пивотмени: Мијајло Марсенић, Живан Пешић, Зоран Николић, десна крила: Богдан Радивојевић, Вукашин Воркапић, бекови: Миљан Пушица, Иван Мошић, Младен Крсманчић, Стефан Вујић, Лазар Кукић, Драшко Ненадић, Стеван Сретеновић,

Немања Обрадовић, Немања Зеленовић, Предраг Вејин и Милош Орбовић.

Рукометаши су прошлу годину завршили победом над Тунисом у Смедереву - 29:25.  Србије креће у Берлин 9. јануара, где ће играти у групи А са домаћином, Француском, Русијом, Бразилом и Корејом. Први меч је са Русијом 11. јануара.     

К. Б.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести