Суперлига Србије за рукометаше: Комарек предводио Кикинђане

Очекивања навијача екипе Црвенке да ће повратник у друштво најбољих, након три узастопна пораза, у четвртом покушају успети да освоји прве бодове, расплинула су се већ у уводном делу.
rukomet
Фото: Tanjug (M. Milivojević, ilustracija)

Тада су гости, већ у 9. минуту, стекли предност четири гола (3:7), а даљи ток сусрета све је више показивао разлику у квалитету у корист Кикинђана.

Обзиром на то да је питање победника било извесно, наставак утакмице протекао је у настојању гостију да постигну што убедљивију победу, односно да домаћин што више ублажи пораз. Тако су Кикинђани, предвођени најбољим играчем и стрелцем утакмице (12 голова) Станимиром Комареком, у 39. минуту стекли до тада највећу предност (17:24), да би је касније повећавали до коначних 28:37. Уз Комарека, за њу су у великој мери били заслужни Мршуља са осам и Врговић са седам голова.   

Т. Јововић

Црвенка - Кикинда 28:37 (14:19)

ЦРВЕНКА: Хала „Слободан Чиле Мишковић”, судије: Боричић и Марковић (Београд). Седмерци: Црвенка 3 (2), а Кикинда 3 (2). Искључења: Црвенка 6, а Кикинда 18 минута.

ЦРВЕНКА: Павићевић, Каравезић, Маријанац, Радоњић 5, Митровић, Вукчевић, Милутиновић 5, Николић, Фејеш 1, Тасић 3, Ивић, Чабрило 3 (1), Рачић 5, Вукадиновић, Бошковић 6 (1), Савић.

КИКИНДА: Кнежевић, Милошевић 2, Дукатаров 1, Голић, Кењало 2, Мишков, Станковић 2, Врговић 7, Панић 1, Продановић, Косановић 1, Ристић 1, Комарек 12 (2), Мршуља 8, Маркуш.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести