Ђоковићева божићна честитка на Фејсбуку

ДОХА: Најбољи тенисер света Новак Ђоковић честитао је божићне празнике свим православним верницима и пожелео им мир, љубав, срећу, здравље и благостање. 
djokovic, tanjug ap
Фото: Tanjug (AP Photo/Andy Wong)

"Желео бих да честитам свима који славе Божић 7. јануара и да свим православним верницима пожелим мир, љубав, обиље добре енергије и љубави с блиским људима и са светом. Све најбоље, видимо се ускоро у Мелбурну", навео је Ђоковић у видео поруци на енглеском језику коју је објавио на свом налогу на Фејсбуку.

Он је том приликом открио да ће већи део Божића провести у авиону, на путу за Аустралију. 

"Ипак, провео сам Бадње вече с породицом, они су дошли у Доху са мном, тако да сам веома срећан. Сада је време за Аустралију и прве гренд слем у сезони", рекао је Ђоковић.

Подсетио је и на турнир у Дохи, где је поражен у полуфиналу од Роберта Баутиста-Агута, којем је честитао на "феноменално одиграној недељи".

Најбољи тенисер света нагласио је и да је његов утисак недеље дубл са братом Марком, са којим је стигао до полуфинала.

Ђоковић је у претходно објављеној видео поруци на српском језику честитао првославним верницима и Бадњи дан и Бадње вече. 

"Свима бих пожелео пуно среће, мира, здравља, благостања са собом, с другима, пуно просперитета у овој години. Да вас чува Бог, да вас чувају анђели у свему што радите. Пуно вас волим и све најбоље", поручио је Ђоковић. 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести