Мари: Велика тројка и један кловн

ЛОНДОН: Британски тенисер Енди Мари на духовит начин изузео се из "велике четворке" светског тениса у коју га сврставају заједно са Швајцарцем Роџером Федерером, Шпанцем Рафаелом Надалом и најбољим српским тенисером Новаком Ђоковићем.
w
Фото: Youtube Printscreen

Поменути великани тениса окупили су се вечерас у О2 арени, где ће сутра почети Лејвер куп који ће послужити као опроштај Роџера Федерера од професионалног тениса, а Мари је објавом на Инстаграму рекао шта мисли о групи која се у Лондону састаје последњи пут.

"Велика тројка и један кловн. Овакви тренинзи се не виђају често. Апсолутна је привилегија делити терен са овом тројицом момака последњи пут", написао је Мари на свом Инстаграм налогу.

Иако је освојио свега три гренд слема и по том параметру није ни близу Надала (22), Ђоковића (21) и Федерера (20), Мари је играо чак 11 гренд слем финала. Пет пута поражен је од Ђоковића и три пута од Федерера.

Швајцарац Роџер Федерер ставиће сутра увече тачку на професионалну каријеру у пару са Рафаелом Надалом, а ривали ће им бити Американци Џек Сок и Френсис Тијафо.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести