Троицки: Идемо са највећим амбицијама у Токио

БЕОГРАД: Део тениске репрезентације Србије, који чине селектор мушке репрезентације Виктор Троицки и Миомир Кецмановић, вечерас је отпутовао у Токио.
2
Фото: Танјуг/ Тара Радновановић

Други део тима који чине Новак Ђоковић, Нина Стојановић, Ивана Јоровић и Александра Крунићу Јапан отпутовати два дана касније.

На конференцији за медије на београдском аеродрому пред полазак, Троицки је истакао да је велика част бити селектор на такмичењу као што су Олимпијске игре.

"Велика ми је част што сам селектор екипа и што путујем у Токио са сјајним момцима. Као играч сам учествовао два пута на Играма, а сада први пут идем као селектор. Драго ми је што идем као део породице Олимпијског тима Србије. Идемо са највећим амбицијама. Наравно да од Новака очекујемо најсјајније одличје, много ће значити за све што иде са нама. Кецмановћ који путује данас са мном је млад и перспективан играч, много очекујемо од њега. Даћемо све од себе да донесемо радост Србији својим резултатима", рекао је Троицки.

Кецмановић ће на тениском туниру представљати Србију у мушкој појединачној конкуренцији и напомиње да ће дати све од себе да на својим првим Олимпијским играма оствари добар резултат.

"Изузетна ми је част што ћу први пут моћи да представљам своју земљу на Олимпијским играма. Трудићу су се да дам све од себе. Добро смо тренирали и радили. Пружићемо све од себе и надамо се најбољем", рекао је Кецмановић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести