Бечејски ватерполисти угошћују Ваљевце

Уместо да минули викенд искористе максимално радно, јер је био продужен за један дан због државног празника, ватерполисти Бечеја не само да су били без студената, који су у то време имали приватне обавезе, неко је вирус унео додатну нервозу.
Aleksandar Čavić Foto: privatna arhiva
Фото: Александар Чавић Фото: приватна архива  

- Одиграли смо раније утакмицу са ТАШ-ом у Београду (11:11) и планирао сам да током викенда будемо сви на окупу, кад оно на тренинзима смо био бројчано танки. Студенти нису ни дошли, јер су имали своје обавезе, а вирус је покосио Русе Мурашова и Шашина, те Чавића и Ковачева. Неколико дана је екипа била драстично ослабљена на тренинзима, а тек је јуче су болесни ушли у воду, а студенти стижу у петак увече. Све нам се то дешава пред изузетно важну, за нас можда и најважнију утакмицу полусезоне, против Ваљеваца - каже тренер Горана Крстоношића.

Претпоследња утакмица првог дела првенствене трке Прве А лига, а последња у базену крај Тисе, игра се вечерас од 20 сати. Ко ће носити капицу Бечеја знаће се тек после лекарског билтена, а колико ће бити спремни за изазов пред њима, видеће се кад почну дешавања у води.

В. Ј.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести