ИСИДОРА ДАМЊАНОВИЋ, ВАТЕРПОЛИСТКИЊА ВОЈВОДИНЕ: Идемо по још пехара

Исидора Дамњановић је једна од најискуснијих ватерполисткиња у редовима Војводине и једна од важних карика троструког државног првака и четвороструког освајача Купа Србије.
1
Фото: Исидора Дамњановић, фото: Ф: Бакић

Позната је и по јаком шуту и лепим головима, а у финалу Купа Србије против Црвене звезде, који је добила Војводина постигла их је два.

- Частитам екипи на још једном освојеном торфеју, који нам веома значи. Одиграли смо заиста још један тежак меч. У прве две четвртине било је изједначено, а онда смо у трећој деоници коначно успеле да преломимо утакмицу. Победа је тиме дража јер смо имали хендикеп да нам каитен екипе Николина Травар није две недеље ушла у воду због здравственог проблема, а Лолита Авдић, која нам је ваома значајна није ни играла у финалу. Тако да ово што смо урадили за нас је велики успех - казала је Дамњановићева.

Она је истакла да је одлучујуће у овој утакмици била добро одиграна одбрана.

- Поред добре одбране успели смо на крају да смиримо и напад, То је довело до тога да смо успели да се одлепимо и да после драматичног почетка мирно приведемо ово финале крају.

Сада ће девојке на заслужен одмор, јер ће због Европског првенства имати мало дужу паузу пред наставак домаћег првенства, где такође бране трофеј.

- Овај пехар нам је улио преко потребно самопоуздање пред наставак сезоне, јер желимо и четврту титулу. До сада већ имамо седам трофеја у домаћем надметању и два трећа места у Дунав регионалној лиги. Но, не мислимо ту да станемо. Идемо даље по нове трофеје - закључила је Дамњановићева.

Г. Маленовић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести